RSS

vineri, 14 mai 2010

"Eu nu mananc copii, eu ii mestec"



La 50 de ani , plus sau minus cateva secole, o vajitoare.......pardon o blonda sexy vine in fiecare vineri la ora 4:00,de buna voie si nesilita de nimeni(PE DRACU), sa ne invete cum sa fim culti.
In primul rand ea stie tot , in afara de un singur lucru: CA E PROASTA DE DA IN GROPI.
Intr-o zi cu soare , se trezeste neimplinita si vine sa faca dezbateri cu noi ,cum ca NOI NU INVATAM SI CA TOATA GENERATIA NOASTRA E O RUSINE si alte baliverne d'astea. Pe parcursul acestiu discurs demn de 0scar'u p*...facut probabil la toaleta in fata oglinzii, vrajitoar.... intelectuala ne spune sa invatam TOTUL, si deoarece avem si noi copii in clasa care pot judeca singuri, a venit si intrebarea inevitabila :Tanti cult, cult da banii ? si la care raspunsu':"Strictul necesar" ; "Ca stramosiilor nostrii nu le cadea ,cand se stergeau cu mana la cur". Si inca sunt curios daca ea traieste cu o paine pe saptamana, daca doarme pe jos , daca nu se uita la televizor sau mai ales la filme porno, ca dupa parerea mea are cateva idei necurate , legate de pantaloni lui David sau poate chiar de "nefericirea" aflata inauntrul acestora.
Deci idealul nostru in viata este sa fim culti , poate chiar si aurolaci, dar aurolaci culti ,care vor visa despre Napoleon si despre Ginta Latina cand vor trage din pungile lor;Ca doar daca trag acum un part ,va iesi un norisor roz din curul meu.
Cum a inceput totul?
Acum mult,mult,mult,chiar foarte mult timp, intr-o galaxie nefericita, pe o planeta nefericita , un nefericit de extraterestru si-a zis intr-o zi:Vreu sa ma desnefericez!.Asa ca a decis sa se duca in nefericita lui de naveta spatiala si sa vina pe nefericita noastra planeta.SI ASA S-A NASCUT MITUL VRAJITOAREI CARE MANANCA COPII!!!!!!!!!!!!!!!!
Dar noua nu trebuie sa ne fie frica, asta doar daca nu cumva auzim zgomote noaptea!!!
Avand in vedere ca de fiecare data cand portarul scolii lipseste , se aude din dulap :"Fericeste-ma, Fericeste-ma" nu putem spune ca e chiar nefericita.

Va urez o noapte fericita !

AICI S-A SEMNAT,BURNOUT

Un comentariu: