RSS

joi, 11 martie 2010


NU EXISTA NU SUGI P**A DOAR CA NU ITI DAI SEAMA INCA!
O IMAGINE FACE CAT 1000 DE CUVINTE!

In primul rand vreau sa o felicit pe Irina pentru ca a avut ideea geniala de a face un blog, si vreau sa adaug ca Mihai este de fapt gelos pe ea deoarece el nu sa gandit nici-o clipa sa faca un blog.
Rautaciosi care spun ca blogul Irinei e "de cacat" ar trebui sa taca ,pentru ca in nici-un caz ea nu la facut pentru a se da mare sau pentru a se crede vedeta ci pentru a duce elevi spre corectitudine si spre un viitor mai bun (sau orice alt ceva desprins dintr-un film SF).
Fireste , pentru ca a avut doar O SAPTAMANA la dispozitie ea nu si-a putut arata geniul ei neinteles, asa ca singurul articol de pe blog este o poezie "geniala" facuta de 7 FETE(cu Bogdan 7 fete si jumatate) in doar O ORA. (nu vreau sa ma laud dar cel mai lung articol de pe blog a fost facut in 30 de minute cu tot cu postare ).Si va rog sa nu mai radeti de faptul ca pozele ei sunt vechi, PENTRU CA AM AVUT NOROC , PUTEAU FII DIN CLASA INTAIA.
Ea o sa aiba cele mai tari articole scrise de nimeni altul decat ALLiEN ,cel mai bun la.....(nu imi vine nici o idee). Il si vad cu dictionarul in fata si intreband "Cuvantul ala se scrie cu cratima? sau "OOO .... Ce face acest buton?".
Avand in vedere ca unii dintre voi suferiti sau va credeti vedete de prea mult timp, stiu deja ce o sa spuneti.
ALLEN:"Mars ma, invata sa joci cs."
Irina: "Ma pis pe voi ".
Bogdan: "Mata" sau "DINCA TE IUBESC".
Maria si Turcu : "Ceapa mati"
Lorena:"N-ai cu ce"
SI RASPUNSUL MEU LA TOATE ACESTEA ESTE ................ :SUGI P*LA!!!!!!!!!!!

Aici s-a semnat BURNOUT

5 comentarii:

  1. =)) genial! :)) in special raspunsul lui allen :))

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) articolul asta a fost genial!!!bravo matei!:))

    RăspundețiȘtergere
  3. inainte sa razi de unii si de altii cum ca nu stiu daca se scrie cu cratima sau nu, ar trebui sa te corectezi pe tine mai intai. se scrie "nicio", intr-un cuvant si "fi" cu un singur "i". vroiam sa zis s**i p**a, ca vad ca e popular si vi se pare smecher, dar lasa:-j

    RăspundețiȘtergere
  4. Deci tu asta sau asta salt_and_sea63 spui ca nu ar trebui sa critic daca nu sunt mai presus si totusi tu ma critici.DECI TE CAM CONTRAZICI!!!!
    Si sugi pul* nu e la moda e doar o metafora .
    Sinucidete e mai usor asa pt noi!!

    RăspundețiȘtergere