RSS

vineri, 11 iunie 2010

The End


SI iatene la finalul calatoriei noastre prin minunata lume a scolii 56 Jose Marti. 8 ani am stat in scoala asta si vreau sa zic ceva acum ca s-a terminat : Sa-mi ba p**A in ea de scoala ca e cea mai de kkt. Nici macar in inchisoare nu am vazut acest tratament : Camere de filmat , Gratii , paznici ( mai ales Hanna Montana )si profesori care "au mereu dreptate" si multe altele ,dar nu pot sa zic ca nu o sa-mi fie dor de ea. Au fost ani frumosi care au trecut mult prea repede si nu am apucat sa ne distram destul de mult.
O sa-mi fie dor mai ales si de colegii mei de clasa ,in special : Matei ( colegu' de banca ) ,Mihai ( blondu' ) ,David ( nu comentez un prieten destul de bun ) ,Razvan ( un prieten de nadejde ) ,Allen ( tipu' cu muzica ) ,Dobrin ( o sa-mi fie dor chiar si de el ) ,Bogdan si Dimi ( cei MAI MARI PROSTI DIN LUME ) ,Nicolas ( no comm ) si cam atat despre baieti de fete nush ce sa zic da': Mihaela ( nehotarata ) ,Lorena (care m-a ajutat mult la mate:)) app Lorena vezi ca inca esti datoare;) ) ,Dinca ( care m-a ajutat si ea mult ) ,Cristina ( fotomodelul clasei ) ,Adriana ( nebuna clasei ) ,Ruxy ( deci de Ruxy nu se lua nimeni:)) ) ,Ana-Mihai + Alisia + Madalina ( nush ce sa zic de ele ca nu cred ca au fost cu noi in clasa ) ,Oana ( papusa clasei ) ,Pantazica + Iulia + Maria + Andreea ( siamezele clasei ,ce facea sau zicea unu zicea si cealalta ) ,Irina ( printesa Irina ,ma scuzati ) ,Ana Coman ( hmm...era cam fitzoasa da' totusi de treaba ).
Si in special diriga ( Stanculescu Ivona ) ,destul de treaba dar...mult prea suparacioasa si restul profesorilor dintre care o sa ii amintesc pe cei care cred ca au fost de treaba : Liliana Gat (engleza ,deci nu am vazut in viatza mea o profesoara mai de treaba ca dansa JOS PALARIA si cred ca sunteti toti de acord cu mine ) ,Apostolescu ( biologie , deci cred ca nu a fost dansa cea care a dansat la banket JOS PALARIA ) ,Liviu Pantea ( sport ,no comm ,de nota 10 JOS PALARIA ). Sper ca nu am omis pe mimeni.
Ultima da' nu cea din coada Doamna invatatoare Alexandra Grigorescu ( care si-a dedicat 4 ani din viata pentru noi JOS PALARIA si va multumim ).

S-a semnat CoZmyN
(care crede ca blogul a meritat)

Un comentariu:

  1. adevarat, blogu a meritat, chiar dak au fost anumite persoane (irina) kre si-au batut joc de el.
    si tot n-am inteles ideea cu colegiu tehnic da' ma rog, fiecare cu problema lui.

    RăspundețiȘtergere