RSS

joi, 29 aprilie 2010

Chiar nu te simti?


Pai ce sa va mai spunem si noi ca sa va tine-m la curent cu noutatile din luamea mondena ......Acum cateva zile am fost cu niste prieteni sa jucam baseboll intr-un parc ,cand de la un geam o baba stiga la noi :"Nesimtitilor!!!! Cum va permiteti sa faceti galagie intr-un parc????" .Nimani nu o baga in seama. Dupa cateva minute iese un mos care la o prima vedere parea de treaba (da cum diavolul are diferite forme nu poti stii ce se ascunde in el ) si ne spune sa ne continuam jocul linistiti.
Bun ,toate bune si frumoase....dar de nicaieri apare un politist care vine furios spre noi. Nimeni nu spunea nimic ,crezand ca acel mos ne poate scapa de el ,insa nu a durat mult si am aflat ca togmai el l-a chemat pe gabor. Noi cu tupeu mergem la domnu' organ (fara nici o referire la p**a) sa vedem ce o sa ne zica...dar din fericire pentru noi era chiar intelegator si ne-a spus :"Mai copii ,ce sa va zic si eu voua ,ca uitati cum stau batranii la geam sa vada cum va pedepsesc. Incercati si voi sa opriti putin meciul si imprastiati-va. Dupa ce ati vazut ca am plecat ,puteti sa reveniti"
Zis si facut. Dupa jumatate de ora revenim. Si de cine credeti voi ca dam in parc?....De bosorog...Cate posibilitati am avut atunci ,dar am decis sa nu facem nimic. Insa acest om ,care se credea RAZBOINUCUL BATRANILOR (sau ceva de genu) vine la noi si incepe :
-"Iar ati venit aici?"
Nimeni nu il baga in seama....
-"Plecati acasa!!!!Ca aveti treaba!!!!
Din pacate pentru el ,Bibi....cel mai periculos din gasca se ridica la el
-"Ba bosorogule!!!!!Taci in p***a m**i odata!!!! Tu chiar nu vezi ca nu te baga nimeni in seama?!?!?! Mars in d*******i m**i acasa si lasa-ne pe noi!!!!
Din acea zi nu a mai indraznit sa zica nimic....


Morala inamplarii?........"Daca nu te simti ,vai de pielea ta."



S-a semnat CoZmyN

Un comentariu: