RSS

duminică, 28 martie 2010

Gestul conteaza!


Este ora 21:30 si ce pot face eu la ora asta?Sa ma uit la un super film pe Acasa TV sau sa ma uit cu isi ia bataie Dinamo de la Urziceni?Hmmmm....grea decizie....prefer sa scriu pe blog pt voi:P

Daca imi amintesc eu bine......acum o saptamana si jumatate o aud pe Irina strigand-o pe diriga.Ma gandesc eu ca vrea sa ii spuna ceva de vreun liceu,dar cand aud ma crucesc.Irina:"Doamna...Dobrin a facut o gluma proasta,mi-a pus mana pe fuuund!".Cand am auzit aberatia asta m-a bufnit un ras combinat cu un fel de dispret,iar diriga care era langa mine imi arunca o privire,mai mai sa imi dea si ceva in cap!
Dar sa trecem peste moment.Aproximativ acum 2 zile pitica...pardon profa de istorie ne-a adus testele la istorie si aud Irina 7!Auzind acestea scorpi..va rog sa ma scuzati din nou colega noastra o bufneste un "plans" tipic cu lacrimi de crocodil si cu rosioare in loc de obraji.

Se lasa o liniste in clasa,iar din banca Irinei se aude:
Scorp....pardon.... Irina:"Saracieeeee!Baaaaa iti crap capul...baaa te gasesc si te calc pe gatt!!Ca Lorena a copiat totul si a luat 10,iar eu "mi-am invatat" dar imi intrase o musca in ochi atunci si nu am vazut bine ba saraco!!Ca daca imi pui cartea in fata iti spun totul baa!!Moldoveanca proasta!!

Profa:Sunteti niste nesimtiti!Nimic nu meritati!NIMIC!!!Dar lasa ca de acum inainte nimeni nu mai misca la teste(ma bufneste rasul)NIMENI!!!O sa va sparg,o sa va indoi la note de acum inainte!!Dar hai Irina la tabla....sa vedem ce sti!!

Irina:Apai Lorena a copiat totul!!!Eu nu ies nicaieri ia mai lasa-ma!!


Chiar daca o sa va las pe voi sa trageti concluziile acestui dialog am sa imi spun si eu PAREREA despre lucrurile inamplate.Irina esti o printesa care isi vede doar de propiul interes ce isi injunghie prietenii pe la spate,ce se foloseste de ei,iar cand tu ai probleme ii dai in gat!Ar trebui sa iti fie rusine pt ceea ce faci scorpie mica ce esti!!Uitati ce prietena aveti!!

Si un motto improvizat de final:Pt ca o ignoram pe Irina in fiecare zi,in fiecare ora meritam o bere!
TxM

Un comentariu:

  1. are vreo prietena? pentru ca toti cei care ii sunt prieteni o urasc, dar o suporta din politete. inclusiv eu! si da, meritati o bere! in sfarsit cineva a avut curajul sa o caracterizeze exact asa cum e! respect!

    RăspundețiȘtergere